Cada any creix el nombre d' usuaris de bicicletes elèctriques a Europa, ja sigui a la ciutat, carreteres, camins, circuits, vies verdas, per excursions en BTT etc. Ja no cal destacar els avantatges d'aquest sistema de desplaçament en quant a la salut, al mediambient i a la comoditat es refereix, però cal reconeixer que l' estacionament segur  i la càrrega de bateries segueixen sent un problema important, especialment en zones rurals.

 

 

 

 

Qui som?

Som un equip europeu partidari de la mobilitat verda: un disenyador de projecte, ingeniers, comercials, administratius, traductors, tècnics..... treballem en 7 idiomes diferents.                                                                                                       Amb molt de gust li podem assessorar, realitzar estudis específics i elaborar per vostès solucions òptimes i personalitzades.

 INGEO Mobility Solution ofereix una àmplia gama de barres d'estacionament segur “EuroRacK”, d'estacions de recàrrega per bicicletes elèctriques, així com moltes altres opcions: connexió a la xarxa, connexió solar o eòlica, sistema modular segur, electrònic o no. Estacionament i càrrega mitjançant el carregador del ciclista o endolls i kits especials que es poden colocar a la manilla de cada tipus de bicicleta.

 

Gracies a la seva flexibilitat, la nostra oferta de productes està pensada per a totes i tots: Gestors de circuits i de les vies verdas, restaurants, hotels, campings, oficines de turisme, municipis…

 

tothom surt ganyant !

Com trobar-nos

Mas Blanc

Crta de Reus 79

43460 Alcover (Tarragona)

 GPS 41.24 6019, 1.15 4175 

Contacte

ingeo.mpa@gmail.com             

+34 - 654 945 965